Eet je huid jong! Kuur met me mee en merk het verschil! 


Heeft de winter zijn sporen na gelaten? Kuur met me mee! Ik creëerde enkele lekkere recepten met als ingrediënten de super boosters in vitamine A, C en E, Selenium, Omega 3&6 en Zink. Exact wat je huid nodig heeft en verdient! Lees mijn artikel in het Belgische Enjoy Beauty magazine hier online of haal  jouw magazine gratis af in jouw lokale parfumerie! Voor meer info ga naar : http://www.enjoybeauty.eu. Enjoy 😊

     

© Magali Schockaert and Gourmetonboard.com, 2015. Unauthorized use and/or duplication of this material without express and written permission from this blog’s author and/or owner is strictly prohibited. Excerpts and links may be used, provided that full and clear credit is given to Magali Schockaert and Gourmetonboard.com with appropriate and specific direction to the original content.

Categories: PressTags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: